Σπιτικό Παγωτό με Caprice Παπαδοπούλου

Image of author Υπατία Παπασταμάτη

Από την Υπατία Παπασταμάτη

20 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Caprice με κρέμα φουντουκιού & κακάο

Υλικά

ΥΛΙΚΑ

  • 550ml πλήρες γάλα
  • 3 βανίλιες σκόνη ή φυσική
  • 4 κρόκοι
  • 90γρ. ζάχαρη άχνη
  • 10 βατόμουρα
  • 135γρ. Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ανακατεύουμε τις βανίλιες με τους κρόκους και τα 70γρ. ζάχαρης άχνης σε μίξερ μέχρι να ασπρίσουν.

2

Εν τω μεταξύ έχουμε τοποθετήσει σε κατσαρόλα το γάλα με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη. Μόλις βράσουν ρίχνουμε και το μείγμα με τα αυγά προσεκτικά.

3

Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα μας και βγάζουμε από τη φωτιά.

4

Τοποθετούμε τα βατόμουρα σε χοντρά κομμάτια και τα Caprice Παπαδοπούλου.

5

Αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.

Δείτε ακόμη

Banner for Μπανόφι με Caprice Παπαδοπούλου

Μπανόφι με Caprice Παπαδοπούλου

Banner for Κορμός με πουράκια Caprice Παπαδοπούλου και φιστίκι Αιγίνης

Κορμός με πουράκια Caprice Παπαδοπούλου και φιστίκι Αιγίνης