Σπιτικό Παγωτό με Caprice Παπαδοπούλου
Από την Υπατία Παπασταμάτη
20 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Υπατία Παπασταμάτη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΥΛΙΚΑ
Ανακατεύουμε τις βανίλιες με τους κρόκους και τα 70γρ. ζάχαρης άχνης σε μίξερ μέχρι να ασπρίσουν.
Εν τω μεταξύ έχουμε τοποθετήσει σε κατσαρόλα το γάλα με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη. Μόλις βράσουν ρίχνουμε και το μείγμα με τα αυγά προσεκτικά.
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα μας και βγάζουμε από τη φωτιά.
Τοποθετούμε τα βατόμουρα σε χοντρά κομμάτια και τα Caprice Παπαδοπούλου.
Αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.