Σπιτικό Παγωτό με Caprice Παπαδοπούλου

Image of author Υπατία Παπασταμάτη

Από την Υπατία Παπασταμάτη

20 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Caprice με κρέμα φουντουκιού & κακάο

Υλικά

ΥΛΙΚΑ

  • 550ml πλήρες γάλα
  • 3 βανίλιες σκόνη ή φυσική
  • 4 κρόκοι
  • 90γρ. ζάχαρη άχνη
  • 10 βατόμουρα
  • 135γρ. Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ανακατεύουμε τις βανίλιες με τους κρόκους και τα 70γρ. ζάχαρης άχνης σε μίξερ μέχρι να ασπρίσουν.

2

Εν τω μεταξύ έχουμε τοποθετήσει σε κατσαρόλα το γάλα με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη. Μόλις βράσουν ρίχνουμε και το μείγμα με τα αυγά προσεκτικά.

3

Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα μας και βγάζουμε από τη φωτιά.

4

Τοποθετούμε τα βατόμουρα σε χοντρά κομμάτια και τα Caprice Παπαδοπούλου.

5

Αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.

Δείτε ακόμη

Banner for Κορμός με φιστικοβούτυρο και Caprice Παπαδοπούλου

Κορμός με φιστικοβούτυρο και Caprice Παπαδοπούλου

Banner for Γλυκό ψυγείου με βάση από Caprice, μια στρώση από κρέμα φιστικοβούτυρο και μους πραλίνας

Γλυκό ψυγείου με βάση από Caprice, μια στρώση από κρέμα φιστικοβούτυρο και μους πραλίνας