Σοκολατένιες Κρέπες με Γεμιστά Σοκολάτα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τις κρέπες
100 γρ. νιφάδες βρώμης
250 γρ. γάλα
2 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ.σ. κακάο
2 κ.γ. ζάχαρη, προαιρετικά
Ελάχιστο αλάτι
Για την κρέμα μπισκότο
150 γρ. Γεμιστά σοκολάτα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
70 γρ. κρέμα γάλακτος
40 γρ. βούτυρο, λιωμένο
30 γρ. φυτικό λάδι, της επιλογής μας
Για το σερβίρισμα
Mini Γεμιστά σοκολάτα
Λιωμένη κουβερτούρα
Φρούτα
- Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τις κρέπες με τα αγαπημένα μας φρούτα όπως μπανάνα φράουλα ή βατόμουρα - Την κρέμα μπισκότο μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και για άλλα γλυκίσματα ή να την απολαύσουμε σαν άλειμμα - Εκτός από τα Γεμιστά σοκολάτα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλες γεύσεις Γεμιστών
Η κρέμα μπισκότο
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για την κρέμα μπισκότο και την αφήνουμε στην άκρη.
Οι κρέπες
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για τις κρέπες και το αφήνουμε 10΄ στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε πολύ καλά ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι, το αλείφουμε με λίγο φυτικό λάδι, ρίχνουμε τόσο μείγμα όσο να καλύψουμε την επιφάνεια και κουνάμε το τηγάνι να απλωθεί.
Ψήνουμε τις κρέπες μέχρι να «στεγνώσουν» και τις γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
Συνεχίσουμε μέχρι να τελειώσει όλο το μείγμα.
Αλείφουμε κάθε κρέπα με μια λεπτή στρώση κρέμας, τριμμένα μπισκότα και κλείνουμε σε τριγωνάκι.
Σερβίρουμε τις κρέπες με Γεμιστά σοκολάτα, φρούτα και περιχύνουμε λιωμένη κουβερτούρα.