Σάντουιτς με παντζάρι, αυγό και πίκλες σε Ψωμί Γερμανικού τύπου Πολύσπορο
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
30 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τις πίκλες κρεμμυδιού
Για την κρέμα επάλειψης:
Αν θέλουμε προσθέτουμε το νερό που βράσαμε τα παντζάρια ώστε οι πίκλες να πάρουν ροζ χρώμα. Τα αυγά μπορούν να μαγειρευτούν μελάτα και να σερβίρουμε το σάντουιτς ανοιχτό.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τις πίκλες και αφήνουμε να μαριναριστούν για 30’.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για την επάλειψη μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Η συναρμολόγηση
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με την κρέμα, προσθέτουμε το παντζάρι κομμένο σε φέτες, το αυγό, τις πίκλες αγγουριού και κρεμμυδιού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σερβίρουμε τα σάντουιτς με λίγο ψιλοκομμένο άνηθο.