Panna Cotta με Caprice Παπαδοπούλου
40 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
* Η συνταγή μπορεί να παρασκευαστεί είτε με πραλίνα είτε με κρέμα γάλακτος. Αν επιθυμούμε την εκδοχή της με πραλίνα, δεν προσθέτουμε στη συνταγή μας κρέμα γάλακτος.
Σπάμε και πιέζουμε πολύ καλά τα Caprice ώστε να γίνουν τρίμμα και κρατάμε μια μικρή ποσότητα από τα τριμμένα Caprice για τη γαρνιτούρα πριν το σερβίρισμα.
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το γάλα και το σιρόπι γλυκόζης να πάρουν μία βράση και προσθέτουμε ανακατεύοντας τη ζελατίνη.
Προσθέτουμε ανακατεύοντας πολύ καλά πρώτα τα θρυμματισμένα Caprice και κατόπιν την κρέμα γάλακτος ρευστή ή την πραλίνα. Σερβίρουμε σε σκεύη και τοποθετούμε στο ψυγείο.
Αφού έχει παγώσει το γλυκό, αμέσως πριν το σερβίρουμε, θρυμματίζουμε από πάνω μερικά Caprice.