Pancakes με ΦρουτοΓεμιστά Λεμόνι και λευκή σοκολάτα

Image of author Εύα Μονοχάρη (Funkycookgr)

Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)

45 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of ΦρουτοΓεμιστά με κρέμα λεμονιού

Υλικά

Για τα pancakes

  • 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 250ml γάλα
  • 60 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 αυγό
  • ¼ κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. baking powder
  • ½ κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • ½ κ.γ. ξύδι λευκό

Για τη λευκή κρέμα σοκολάτας

  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 200 γρ. λευκή κουβερτούρα
  • 100 ml γάλα

Για το σερβίρισμα

  • 6 μπισκότα ΦρουτοΓεμιστά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με γεύση λεμόνι
  • Φρούτα

TIP

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια γεύση από τα ΦρουτοΓεμιστά μας αρέσει.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα, ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

2

Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει, ενσωματώνουμε με το γιαούρτι με αφήνουμε την κρέμα εκτός ψυγείου.

3

Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα αναδεύουμε για μερικά λεπτά.

4

Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε τα pancakes περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά.

5

Σερβίρουμε τα pancakes σε στρώσεις με τα τριμμένα μπισκότα, περιχύνουμε με την κρέμα λευκής σοκολάτας και φρούτα.

Δείτε ακόμη

Banner for Cheesecake μους με ΦρουτοΓεμιστά λεμόνι

Cheesecake μους με ΦρουτοΓεμιστά λεμόνι

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με φέτες αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού

Cream Crackers Παπαδοπούλου με φέτες αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού