Παγωτό με Μπισκότα με κακάο Χωρίς Γλουτένη
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις βάζουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στην κατάψυξη.
Xτυπάμε τις παγωμένες μπανάνες σε μπλέντερ και καλύπτουμε την επιφάνεια 10 Μπισκότων κακάο Χωρίς Γλουτένη Παπαδοπούλου.
Τοποθετούμε ξυλάκια παγωτού στη μέση κάθε μπισκότου με μείγμα μπανάνας, σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 10 μπισκότα κακάο Χωρίς Γλουτένη Παπαδοπούλου και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων και βουτάμε τα παγωτίνια ή σχηματίζουμε γραμμές με ένα πιρο
Προαιρετικά γαρνίρουμε με σπασμένους ξηρούς καρπούς, τοποθετούμε σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για λίγα λεπτά ακόμα μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.