Open sandwich με Τοστ Γεύση2 Παπαδοπούλου Ολικής, αυγοσαλάτα και ρόκα
Από την Αντωνία Κατή
Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής & food stylist
10 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Αντωνία Κατή
Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής & food stylist
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Καθαρίζουμε τα αυγά και τα ψιλοκόβουμε σε βαθύ μπολ ή πιατέλα.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, την κάπαρη και το αγγουράκι. Τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τις φέτες του ψωμιού διαγώνια στη μέση και τις φρυγανίζουμε αν θέλουμε. Μοιράζουμε την αυγοσαλάτα πάνω στα ψωμάκια.
Διακοσμούμε με φύλλα ρόκας και ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρουμε αμέσως σε πιατέλα.