Μους βερίκοκο – γιαούρτι με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου
40 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Αλέθουμε στο μίξερ τα βερύκοκα να γίνουν πολτός.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Κατόπιν σε ένα μπολ με λίγο ζεστό νερό λιώνουμε τη ζελατίνη ανακατεύοντας με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί.
Ενσωματώνουμε τα βερύκοκα με τη ζελατίνη, ρίχνουμε το κονιάκ και τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι χρησιμοποιώντας το σύρμα χειρός για να ενωθούν τα μείγματα.
Βουτάμε ένα-ένα τα μπισκότα Πτι – Μπερ σε κρύο γάλα χωρίς να μαλακώσουν και καλύπτουμε την επιφάνεια του πυρέξ.
Στρώνουμε την μισή μους από πάνω, συνεχίζουμε με μπισκότα κατά τον ίδιο τρόπο και τελειώνουμε με την μους.
Γαρνίρουμε με κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ δημιουργώντας ροζέτες πάνω στο γλυκό. Σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα δυόσμου.