KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, τυρί μετσοβόνε, απάκι και σως μουστάρδα-μέλι

5 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of KRISPIES με χαρούπι

Υλικά

  • 1 συσκευασία Παπαδοπούλου KRISPIES με χαρούπι
  • 200 γρ  τυρί Μετσοβόνε, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 125 γρ απάκι Κρήτης, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 5 κουταλιές της σούπας ήπια μουστάρδα
  • 2,5 κουταλιές της σούπας θυμαρίσιο μέλι
  • 2,5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • μια πρέζα θαλασσινό αλάτι
  • φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ρίχνετε σε ένα μπωλ  τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το θυμαρίσιο μέλι και μια πρέζα αλάτι. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να γίνει μία παχύρευστη σως.

2

Απλώνετε τη σως μουστάρδα-μέλι στα KRISPIES, προσθέτετε ένα κομμάτι τυρί Μετσοβόνε ενιαίο ή κομμένο σε 3 τετραγωνάκια και 2 φέτες απάκι.

3

Γαρνίρετε με 2-3  φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη.

Δείτε ακόμη

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, γραβιέρα, dressing μουστάρδας και ρόκα

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, γραβιέρα, dressing μουστάρδας και ρόκα