KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, τυρί μετσοβόνε, απάκι και σως μουστάρδα-μέλι

5 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of KRISPIES με χαρούπι

Υλικά

  • 1 συσκευασία Παπαδοπούλου KRISPIES με χαρούπι
  • 200 γρ  τυρί Μετσοβόνε, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 125 γρ απάκι Κρήτης, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 5 κουταλιές της σούπας ήπια μουστάρδα
  • 2,5 κουταλιές της σούπας θυμαρίσιο μέλι
  • 2,5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • μια πρέζα θαλασσινό αλάτι
  • φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ρίχνετε σε ένα μπωλ  τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το θυμαρίσιο μέλι και μια πρέζα αλάτι. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να γίνει μία παχύρευστη σως.

2

Απλώνετε τη σως μουστάρδα-μέλι στα KRISPIES, προσθέτετε ένα κομμάτι τυρί Μετσοβόνε ενιαίο ή κομμένο σε 3 τετραγωνάκια και 2 φέτες απάκι.

3

Γαρνίρετε με 2-3  φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη.

Δείτε ακόμη

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, γραβιέρα, dressing μουστάρδας και ρόκα

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, γραβιέρα, dressing μουστάρδας και ρόκα

Banner for Σαλάτα σπανάκι – ρόκα με χαλούμι ψημένο στο grill, vinaigrette μουστάρδας και KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι

Σαλάτα σπανάκι – ρόκα με χαλούμι ψημένο στο grill, vinaigrette μουστάρδας και KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι