KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, τυρί μετσοβόνε, απάκι και σως μουστάρδα-μέλι
5 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Ρίχνετε σε ένα μπωλ τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το θυμαρίσιο μέλι και μια πρέζα αλάτι. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να γίνει μία παχύρευστη σως.
Απλώνετε τη σως μουστάρδα-μέλι στα KRISPIES, προσθέτετε ένα κομμάτι τυρί Μετσοβόνε ενιαίο ή κομμένο σε 3 τετραγωνάκια και 2 φέτες απάκι.
Γαρνίρετε με 2-3 φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη.