KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, γραβιέρα, dressing μουστάρδας και ρόκα
10 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Σε ένα μπωλ, ανακατεύστε το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα με ένα σύρμα. Προσθέστε το μηλόξυδο και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να αποκτήσει η σάλτσα κρεμώδη υφή.
Προσθέστε 1 κουταλιά του γλυκού dressing μουστάρδας σε κάθε KRISPIES.
Τοποθετήστε 2-3 λεπτοκομμένα κομμάτια γραβιέρας σε κάθε παξιμάδι
Γαρνίρετε με φυλλαράκια και 2-3 σταγόνες dressing μουστάρδας.