KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, γραβιέρα, dressing μουστάρδας και ρόκα

10 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of KRISPIES με χαρούπι

Υλικά

  • 1 συσκευασία Παπαδοπούλου KRISPIES με χαρούπι
  • 200 γρ γραβιέρα Κρήτης (γλυκιά, όχι πικάντικη), πολύ λεπτά κομμένη με ένα κόφτη τυριού ή peeler
  • 5 κουταλιές της σούπας ήπια μουστάρδα
  • 7,5 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 1/4 κουταλιά του γλυκού μηλόξυδο
  • φυλλαράκια άγριας ρόκας (περίπου 10 γρ.)

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μπωλ, ανακατεύστε το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα με ένα σύρμα. Προσθέστε το μηλόξυδο και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να αποκτήσει η σάλτσα κρεμώδη υφή.

2

Προσθέστε 1 κουταλιά του γλυκού dressing μουστάρδας σε κάθε  KRISPIES.

3

Τοποθετήστε 2-3 λεπτοκομμένα κομμάτια γραβιέρας σε κάθε παξιμάδι

4

Γαρνίρετε με φυλλαράκια και 2-3 σταγόνες dressing μουστάρδας.

Δείτε ακόμη

Banner for Σαλάτα σπανάκι – ρόκα με χαλούμι ψημένο στο grill, vinaigrette μουστάρδας και KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι

Σαλάτα σπανάκι – ρόκα με χαλούμι ψημένο στο grill, vinaigrette μουστάρδας και KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, τυρί μετσοβόνε, απάκι και σως μουστάρδα-μέλι

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, τυρί μετσοβόνε, απάκι και σως μουστάρδα-μέλι