Σαλάτα σπανάκι – ρόκα με χαλούμι ψημένο στο grill, vinaigrette μουστάρδας και KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι
10 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Κόβετε το χαλούμι στη μέση και το ψήνετε και από τις δύο πλευρές στο grill.
Σε ένα μικρό βάζο με καπάκι, βάζετε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μηλόξυδο, το αλάτι και το πιπέρι. Κλείνετε το καπάκι και ανακινείτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά (vinaigrette μουστάρδας).
Σε ένα μπώλ ανακατεύετε το σπανάκι με τη ρόκα και 6 KRISPIES κομμένα στη μέση.
Προσθέτετε το ψημένο χαλούμι, το ρόδι, τις λεπτές ροδέλες ραπανάκι, και ραντίζετε με τη vinaigrette μουστάρδας.