Σαλάτα σπανάκι – ρόκα με χαλούμι ψημένο στο grill, vinaigrette μουστάρδας και KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι

10 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of KRISPIES με χαρούπι

Υλικά

  • 1 συσκευασία Παπαδοπούλου KRISPIES με χαρούπι
  • 200 γρ σπανάκι baby
  • 100 γρ άγρια ρόκα
  • 450 γρ τυρί χαλούμι
  • 6 ραπανάκια, κομμένα σε πολύ λεπτές ροδέλες
  • 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές του γλυκού ήπια μουστάρδα
  • 2 κουταλιές του γλυκού μηλόξυδο
  • ½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
  • μια πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • σπόρια ροδιού για διακόσμηση

Εκτέλεση Συνταγής

1

Κόβετε το χαλούμι στη μέση και το ψήνετε και από τις δύο πλευρές στο grill.

2

Σε ένα μικρό βάζο με καπάκι, βάζετε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μηλόξυδο, το αλάτι και το πιπέρι. Κλείνετε το καπάκι και ανακινείτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά (vinaigrette μουστάρδας).

3

Σε ένα μπώλ ανακατεύετε το σπανάκι με τη ρόκα και 6 KRISPIES κομμένα στη μέση.

4

Προσθέτετε το ψημένο χαλούμι, το ρόδι, τις λεπτές ροδέλες ραπανάκι, και ραντίζετε με τη vinaigrette μουστάρδας.

Δείτε ακόμη

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, στραγγιστό γιαούρτι, αχλάδι, μέλι και φουντούκια

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, στραγγιστό γιαούρτι, αχλάδι, μέλι και φουντούκια