Κρακεράκια Παπαδοπούλου με καπνιστό σολομό και φρέσκια μαραθόριζα

Image of author Υπατία Παπασταμάτη

Από την Υπατία Παπασταμάτη

10 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Κρακεράκια

Υλικά

  • 10 Κρακεράκια Παπαδοπούλου
  • 2 κτ.σ. βούτυρο
  • 1, 5 φέτες καπνιστό σολομό
  • 1 μαραθόριζα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Αλείφουμε τα κρακεράκια με το βούτυρο.

2

Από πάνω προσθέτουμε τον σολομό αφού τον έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.

3

Κόβουμε τη μαραθόριζα σε λεπτές φέτες και γαρνίρουμε από πάνω τα Κρακεράκια Παπαδοπούλου.

Δείτε ακόμη

Banner for Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ

Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ

Banner for Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα

Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα