Κρακεράκια Παπαδοπούλου με καπνιστό σολομό και φρέσκια μαραθόριζα Από την Υπατία Παπασταμάτη 10 ΛΕΠΤΑ 10 ΑΤΟΜΑ >10 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 10 Κρακεράκια Παπαδοπούλου 2 κτ.σ. βούτυρο 1, 5 φέτες καπνιστό σολομό 1 μαραθόριζα Εκτέλεση Συνταγής 1 Αλείφουμε τα κρακεράκια με το βούτυρο. 2 Από πάνω προσθέτουμε τον σολομό αφού τον έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. 3 Κόβουμε τη μαραθόριζα σε λεπτές φέτες και γαρνίρουμε από πάνω τα Κρακεράκια Παπαδοπούλου. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα x
Δείτε ακόμη Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα