Κρακεράκια με προσούτο, νιφάδες παρμεζάνας, ντοματίνια και βασιλικό 10 ΛΕΠΤΑ 10-12 ΑΤΟΜΑ 5-10 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά Κρακεράκια Παπαδοπούλου Προσούτο Νιφάδες παρμεζάνας Ντοματίνια Βασιλικό Πιπέρι Ελαιόλαδο Εκτέλεση Συνταγής 1 Τοποθετούμε φέτες ντοματίνια σε κάθε κρακεράκι και από πάνω τα υπόλοιπα υλικά. 2 Τρίβουμε λίγο πιπέρι και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα x
Δείτε ακόμη Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα