Υλικά Κρακεράκια Παπαδοπούλου Γιαούρτι Φέτα Χυμός λεμονιού Ελαιόλαδο Σκόρδο τριμμένο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Συνταγής 1 Φτιάχνουμε μείγμα από γιαούρτι, φέτα, χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, σκόρδο τριμμένο, αλάτι, πιπέρι, το οποίο τοποθετούμε σε κάθε κρακεράκι. 2 Γαρνίρουμε με φέτες ελιάς, ντομάτα και βότανα της αρεσκείας μας. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα x
Δείτε ακόμη Κρακεράκια με ντιπ αβοκάντο και μπρικ Κρακεράκια Παπαδοπούλου με κρέμα από ροκφόρ, καρύδια και αποξηραμένα σύκα