Grilled cheese με ψωμί σε φέτες Χωριανό Παπαδοπούλου Ολικής
Από τη Madame Ginger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τη Madame Ginger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Βάζουμε 1 γεμάτη κ.σ. βούτυρο σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε για μισή ώρα να καραμελώσουν.
Ανακατεύουμε τακτικά. Μόλις τα κρεμμύδια πάρουν ένα ωραίο καφέ χρώμα, ρίχνουμε το θυμάρι και το αλεύρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κρασί ή το ξύδι, αφήνουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί και σβήνουμε με το ζωμό ή το νερό. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Βουτυρώνουμε καλά όλες τις πλευρές του ψωμιού.
Απλώνουμε το τυρί και τα κρεμμύδια.
Κλείνουμε σε σάντουιτς και ψήνουμε σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά και από τις δύο μεριές, μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα και να λιώσει καλά το τυρί.
Σερβίρουμε & απολαμβάνουμε αμέσως!