Crispy τρίγωνα ψωμιού Χωριανό Ολικής με dip από καπνιστή μελιτζάνα

15 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Χωριανό 100% με αλεύρι Ολικής άλεσης Σίτου και Σίκαλης

Υλικά

  • 2 ή περισσότερες φέτες ψωμί Χωριανό Παπαδοπούλου Ολικής Άλεσης με σίκαλη
  • 2 μεγάλες μελιτζάνες
  • 1 ψητή πιπεριά φλωρίνης
  • 200γρ. ανθότυρο
  • Λίγος μαϊντανός και δυόσμος
  • Αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Τρυπάμε τις μελιτζάνες με ένα μαχαιράκι και τις ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά στους 200 βαθμούς. Αφού ψηθούν, βγάζουμε την σάρκα από τις μελιτζάνες.

2

Ψιλοκόβουμε την πιπεριά Φλωρίνης και τον μαϊντανό.

3

Tα ανακατεύουμε με τη μελιτζάνα, το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.

4

Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού και πάνω σε κάθε φέτα τοποθετούμε το dip μελιτζάνας, λίγο ανθότυρο και λίγο δυόσμο.

5

Κόβουμε τις φέτες σε τρίγωνα και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Grilled cheese με ψωμί σε φέτες Χωριανό Παπαδοπούλου Ολικής

Grilled cheese με ψωμί σε φέτες Χωριανό Παπαδοπούλου Ολικής

Banner for Μεσογειακό πρωινό με Ψωμί Αρχαία Σπορά

Μεσογειακό πρωινό με Ψωμί Αρχαία Σπορά