Crispy τρίγωνα ψωμιού Χωριανό Ολικής με dip από καπνιστή μελιτζάνα
15 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Τρυπάμε τις μελιτζάνες με ένα μαχαιράκι και τις ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά στους 200 βαθμούς. Αφού ψηθούν, βγάζουμε την σάρκα από τις μελιτζάνες.
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά Φλωρίνης και τον μαϊντανό.
Tα ανακατεύουμε με τη μελιτζάνα, το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.
Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού και πάνω σε κάθε φέτα τοποθετούμε το dip μελιτζάνας, λίγο ανθότυρο και λίγο δυόσμο.
Κόβουμε τις φέτες σε τρίγωνα και σερβίρουμε.