Εύκολο τιραμισού με μπισκότα κακάο χωρίς γλουτένη Παπαδοπούλου
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
40 ΛΕΠΤΑ
6-8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φυτική σαντιγί.
Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με την άχνη για 1-2’, κατόπιν με μια σπάτουλα ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις τη σαντιγί και 3 κ.σ. από τον εσπρέσο.
Σε ένα μια φόρμα 24 εκ. κάνουμε 2 στρώσεις με τα μπισκότα, τα οποία βουτάμε κάθε φορά στον εσπρέσο.
Προσθέτουμε τη μισή κρέμα και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα μπισκότα, τα οποία βουτάμε κάθε φορά στον εσπρέσο.
Προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα και αφήνουμε το τιραμισού στο ψυγείο για 1 ώρα.
Τέλος πασπαλίζουμε με το κακάο και σερβίρουμε.