Εύκολο τιραμισού με μπισκότα κακάο χωρίς γλουτένη Παπαδοπούλου

Image of author Εύα Μονοχάρη (Funkycookgr)

Από την Εύα Μονοχάρη (funkycookgr)

40 ΛΕΠΤΑ
6-8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μπισκότα με Κακάο Χωρίς Γλουτένη

Υλικά

  • 400 γρ. μπισκότα χωρίς γλουτένη με γεύση κακάο Παπαδοπούλου
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
  • 300 γρ. τυρί κρέμα
  • 150ml καφέ εσπρέσο
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη, χωρίς γλουτένη
  • 2 κ.σ. κακάο χωρίς γλουτένη

TIP

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φυτική σαντιγί.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με την άχνη για 1-2’, κατόπιν με μια σπάτουλα ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις τη σαντιγί και 3 κ.σ. από τον εσπρέσο.

2

Σε ένα μια φόρμα 24 εκ. κάνουμε 2 στρώσεις με τα μπισκότα, τα οποία βουτάμε κάθε φορά στον εσπρέσο.

3

Προσθέτουμε τη μισή κρέμα και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα μπισκότα, τα οποία βουτάμε κάθε φορά στον εσπρέσο.

4

Προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα και αφήνουμε το τιραμισού στο ψυγείο για 1 ώρα.

5

Τέλος πασπαλίζουμε με το κακάο και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Vegan & Gluten Free Μωσαϊκό με Μπισκότα Παπαδοπούλου με Κακάο Χωρίς Γλουτένη

Vegan & Gluten Free Μωσαϊκό με Μπισκότα Παπαδοπούλου με Κακάο Χωρίς Γλουτένη

Banner for Vegan και gluten free

Vegan και gluten free "αυγόφετες" με λευκό ψωμί σε φέτες χωρίς γλουτένη