Δροσερή κρέμα αβοκάντο και κρέμα φράουλας με Γεμιστά Φράουλα και Λεμόνι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για την κρέμα αβοκάντο
Για την κρέμα φράουλα
Για το σερβίρισμα
Αν θέλουμε, μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κρέμα καρύδας με κρέμα γάλακτος.
Για την κρέμα φράουλα, χτυπάμε την κρέμα καρύδας με μίξερ μέχρι να πήξει και να γίνει σαν σαντιγί.
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τις φράουλες με την ζάχαρη άχνη.
Με απαλές κινήσεις, χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα, ενσωματώνουμε τον πουρέ φράουλας στη σαντιγί.
Για την κρέμα αβοκάντο στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για την κρέμα αβοκάντο για 1’.
Για το σερβίρισμα, θρυμματίζουμε τα Γεμιστά μπισκότα Λεμόνι και Φράουλα.
Σε 4 ποτήρια κάνουμε στρώσεις με μπισκότα, κρέμα αβοκάντο και κρέμα φράουλα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Γαρνίρουμε με Γεμιστά μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και φρέσκιες φράουλες και σερβίρουμε.