Δροσερά κεράσματα με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου, κρέμα και φράουλα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Βάζουμε το γάλα να βράσει. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κορν φλάουρ και τα αυγά και τα ομογενοποιούμε καλά.
Αφού βράσει το γάλα, το ρίχνουμε λίγο λίγο στο μείγμα με το αυγό για να πάρει θερμοκρασία το αυγό. Στη συνέχεια τα βάζουμε όλα μαζί στην κατσαρόλα για να βράσουν.
Μόλις βράσει το μείγμα, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο για να λιώσει ανακατεύοντάς το. Αλλάζουμε σκεύος στο μείγμα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα μπισκότο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ απλώνουμε κρέμα με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής ή με ένα κουτάλι. Κόβουμε από πάνω φράουλες. Βάζουμε άλλο ένα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ και ξαναβάζουμε κρέμα και φράουλες. Γαρνίρουμε με λίγο τριμμένο μπισκότο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ πάνω από τις φράουλες και ρίχνουμε λίγη ζάχαρη άχνη με τη βοήθεια ενός μικρού κόσκινου και σερβίρουμε.