Cream Crackers Παπαδοπούλου με σάλτσα ντομάτας, φέτα και φρέσκια ρίγανη 10 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 4 Cream Crackers Παπαδοπούλου Πολύσπορα 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας 100g τυρί φέτα κομμένα σε κυβάκια 3-4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη Εκτέλεση Συνταγής 1 Aλείφουμε τα Cream Crackers με τη σάλτσα ντομάτας. 2 Τοποθετούμε τα κυβάκια φέτας και πασπαλίζουμε με τη φρέσκια ρίγανη. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με φέτες αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού Cream Crackers Παπαδοπούλου με σαλάτα κινόα και φλούδες γραβιέρας x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με φέτες αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού Cream Crackers Παπαδοπούλου με σαλάτα κινόα και φλούδες γραβιέρας