Cream Crackers Παπαδοπούλου με φέτες αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού 5 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 5 Cream Crackers Παπαδοπούλου Πολύσπορα 2 ώριμα αβοκάντο κομμένα σε φετούλες Ξύσμα από 2 λεμόνια 20ml ελαιόλαδο Εκτέλεση Συνταγής 1 Κόβουμε τα αβοκάντο σε φετούλες και τα τοποθετούμε πάνω στα Cream Crackers. 2 Πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού. 3 Ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με σάλτσα ντομάτας, φέτα και φρέσκια ρίγανη Τσιζκέικ με σοκολάτα, καρύδα και Γεμιστά Καρύδα x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με σάλτσα ντομάτας, φέτα και φρέσκια ρίγανη Τσιζκέικ με σοκολάτα, καρύδα και Γεμιστά Καρύδα