Cream Crackers Παπαδοπούλου με σαλάτα κινόα και φλούδες γραβιέρας 10 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ 5-10 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 4 Cream Crackers Παπαδοπούλου Πολύσπορα 200g βρασμένη κινόα Ένα σακουλάκι ανάμεικτη σαλάτα 50g γραβιέρα 20ml ελαιόλαδο Εκτέλεση Συνταγής 1 Σε μπολάκια σαλάτας τοποθετούμε τη βρασμένη κινόα. 2 Προσθέτουμε τη σαλάτα, τα Cream Crackers και τις φλούδες γραβιέρας. 3 Ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με σάλτσα ντομάτας, φέτα και φρέσκια ρίγανη Cream Crackers Παπαδοπούλου με φέτες αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με σάλτσα ντομάτας, φέτα και φρέσκια ρίγανη Cream Crackers Παπαδοπούλου με φέτες αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού