Υγιεινό πτι φουρ με Πτι – Μπερ

Image of author Βασίλειος E. Κατσίλας

Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc

15 ΛΕΠΤΑ
3 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 10 ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
  • 3 κ.σ. μαρμελάδα σύκο χωρίς ζάχαρη
  • 1/3 κουβερτούρα
  • 1/3 βανίλια
  • 2 κ.σ. καλαμποκέλαιο

Εκτέλεση Συνταγής

1

Στα 5 ΠΤΙ-ΜΠΕΡ προσθέτουμε τη μαρμελάδα με το σύκο και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα 5 από πάνω σαν σάντουιτς.

2

Εν συνεχεία, σε ένα σκεύος προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε τη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε τα υλικά μεταξύ τους μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και αφού λιώσει τη βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βανίλια.

3

Με ένα πινελάκι αλείφουμε τη μισή επιφάνεια του ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με το μείγμα κουβερτούρας μας. Όταν ολοκληρώσουμε με όλα τα μπισκότα τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

Πηγή: diatrofi.gr

Δείτε ακόμη

Banner for Τούρτα με μους καφέ και σοκολάτας

Τούρτα με μους καφέ και σοκολάτας

Banner for Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα

Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα