Υγιεινό πτι φουρ με Πτι – Μπερ
Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc
15 ΛΕΠΤΑ
3 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Στα 5 ΠΤΙ-ΜΠΕΡ προσθέτουμε τη μαρμελάδα με το σύκο και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα 5 από πάνω σαν σάντουιτς.
Εν συνεχεία, σε ένα σκεύος προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε τη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε τα υλικά μεταξύ τους μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και αφού λιώσει τη βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βανίλια.
Με ένα πινελάκι αλείφουμε τη μισή επιφάνεια του ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με το μείγμα κουβερτούρας μας. Όταν ολοκληρώσουμε με όλα τα μπισκότα τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Πηγή: diatrofi.gr