Υγιεινό πτι φουρ με Πτι – Μπερ

Image of author Βασίλειος E. Κατσίλας

Από τον Βασίλειο Ε. Κατσίλα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, BSc

15 ΛΕΠΤΑ
3 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 10 ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
  • 3 κ.σ. μαρμελάδα σύκο χωρίς ζάχαρη
  • 1/3 κουβερτούρα
  • 1/3 βανίλια
  • 2 κ.σ. καλαμποκέλαιο

Εκτέλεση Συνταγής

1

Στα 5 ΠΤΙ-ΜΠΕΡ προσθέτουμε τη μαρμελάδα με το σύκο και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα 5 από πάνω σαν σάντουιτς.

2

Εν συνεχεία, σε ένα σκεύος προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε τη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε τα υλικά μεταξύ τους μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και αφού λιώσει τη βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βανίλια.

3

Με ένα πινελάκι αλείφουμε τη μισή επιφάνεια του ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με το μείγμα κουβερτούρας μας. Όταν ολοκληρώσουμε με όλα τα μπισκότα τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

Πηγή: diatrofi.gr