Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου, σοκολάτα & ξηρούς καρπούς
30 ΛΕΠΤΑ
7-8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε στη σοκολάτα και στη σκόνη από μπισκότα Πτι-Μπερ.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και αφήνουμε να κρυώσει.
Τοποθετούμε το μείγμα της σοκολάτας σε στρογγυλά τσέρκια με διαφορετικά μεγέθη.
Κολλάμε σε κάθε τσέρκι και πάνω στη σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και τα κομμένα στη μέση μπισκότα Πτι-Μπερ.
Αφήνουμε να κρυώσει η σοκολάτα στο ψυγείο και χτίζουμε το δεντράκι μας, τοποθετώντας τον μεγαλύτερο κύκλο στη βάση και τον μικρότερο στο τέλος.
Στην κορυφή στολίζουμε με το έτοιμο από λευκή σοκολάτα αστέρι.