Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου, σοκολάτα & ξηρούς καρπούς

30 ΛΕΠΤΑ
7-8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 275 γρ. σοκολάτα υγείας
  • 150 γρ. μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου κομμένα στη μέση
  • 60 γρ. σκόνη μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 50 γρ. φουντούκια
  • Λίγη ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
  • Αστεράκι από λευκή σοκολάτα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε στη σοκολάτα και στη σκόνη από μπισκότα Πτι-Μπερ.

2

Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και αφήνουμε να κρυώσει.

3

Τοποθετούμε το μείγμα της σοκολάτας σε στρογγυλά τσέρκια με διαφορετικά μεγέθη.

4

Κολλάμε σε κάθε τσέρκι και πάνω στη σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και τα κομμένα στη μέση μπισκότα Πτι-Μπερ.

5

Αφήνουμε να κρυώσει η σοκολάτα στο ψυγείο και χτίζουμε το δεντράκι μας, τοποθετώντας τον μεγαλύτερο κύκλο στη βάση και τον μικρότερο στο τέλος.

6

Στην κορυφή στολίζουμε με το έτοιμο από λευκή σοκολάτα αστέρι.