Τρουφάκια Σοκολάτας με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Image of author Madame Ginger

Από τη Madame Ginger

25 ΛΕΠΤΑ
30 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 1/2 πακέτο μπισκότα ΠΤΙ – ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 4 κ.σ. κακάο
  • 2 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό
  • 1 κ.σ. λικέρ πορτοκάλι
  • Τρούφα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Ζεσταίνουμε το μείγμα ελαφρώς σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το λικέρ και το κακάο και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα μέχρι να πήξει (περίπου 10 λεπτά). Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς για 10 λεπτά.

2

Προσθέτουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου θρυμματισμένα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα ή μέχρι να κρυώσει τελείως και να σταθεροποιηθεί.

3

Πλάθουμε μικρά, στρογγυλά τρουφάκια και τα περνάμε στην τρούφα.