Trifle με ΠολυΔημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου με κακάο χωρίς ζάχαρη

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

20 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & κακάο, χωρίς ζάχαρη

Υλικά

Για 1 μεγάλο Trifle

  • 5 ΠολυΔημητριακά μπισκότα κακάο χωρίς ζάχαρη Παπαδοπούλου
  • 3 βασιλικούς χουρμάδες
  • 20 γρ. φουντούκια
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο

Εκτέλεση Συνταγής

1

Μουλιάζουμε τους χουρμάδες για 5 λεπτά σε ζεστό νερό.

2

Τρίβουμε τα 2 ΠολυΔημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου και φτιάχνουμε τη βάση του trifle.

3

Προσθέτουμε 2 κ.σ. γιαούρτι για τη δεύτερη στρώση.

4

Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τους χουρμάδες με 2-3 κ.σ. από το ζεστό νερό και το κακάο. Ανακατεύουμε τη μισή πάστα χουρμάδων με λίγο γιαούρτι και φτιάχνουμε την επόμενη στρώση.

5

Φτιάχνουμε την επόμενη στρώση με λίγα καβουρδισμένα φουντούκια.

6

Προσθέτουμε μία ακόμα στρώση με γιαούρτι.

7

Σπάμε σε κομματάκια ακόμα 2 μπισκότα, φτιάχνοντας με αυτά την τελευταία στρώση και γαρνίρουμε προαιρετικά με γιαούρτι, φουντούκια και έξτρα μπισκότο.

Δείτε ακόμη

Banner for Κρέμα μπανάνας με φυστικοβούτυρο, βρώμη και Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού με κακάο χωρίς ζάχαρη

Κρέμα μπανάνας με φυστικοβούτυρο, βρώμη και Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού με κακάο χωρίς ζάχαρη

Banner for Γλυκό Ψυγείου με γιαούρτι ζελέ και Πτι Μπερ

Γλυκό Ψυγείου με γιαούρτι ζελέ και Πτι Μπερ