Trifle με ΠολυΔημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου με κακάο χωρίς ζάχαρη
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
20 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για 1 μεγάλο Trifle
Μουλιάζουμε τους χουρμάδες για 5 λεπτά σε ζεστό νερό.
Τρίβουμε τα 2 ΠολυΔημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου και φτιάχνουμε τη βάση του trifle.
Προσθέτουμε 2 κ.σ. γιαούρτι για τη δεύτερη στρώση.
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τους χουρμάδες με 2-3 κ.σ. από το ζεστό νερό και το κακάο. Ανακατεύουμε τη μισή πάστα χουρμάδων με λίγο γιαούρτι και φτιάχνουμε την επόμενη στρώση.
Φτιάχνουμε την επόμενη στρώση με λίγα καβουρδισμένα φουντούκια.
Προσθέτουμε μία ακόμα στρώση με γιαούρτι.
Σπάμε σε κομματάκια ακόμα 2 μπισκότα, φτιάχνοντας με αυτά την τελευταία στρώση και γαρνίρουμε προαιρετικά με γιαούρτι, φουντούκια και έξτρα μπισκότο.