Trifle με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη και μους αβοκάντο
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
10 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε καυτό νερό για μερικά λεπτά και τους σουρώνουμε.
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τους χουρμάδες με το κακάο, την αγαύη, το γάλα μέχρι να πάρουμε μία ομοιόμορφη μους
Σε 2 ποτήρια σπάμε από 3 μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη, προσθέτουμε τη μους αβοκάντο και σπάμε μερικά ακόμα μιράντα από πάνω