Trifle με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη και μους αβοκάντο

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

10 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα 30% λιγότερη ζάχαρη

Υλικά

  • 70 γρ. μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη σπασμένα και ολόκληρα
  • 1️ ώριμο αβοκάντο
  • 9 αποξηραμένοι χουρμάδες
  • 2 κ.σ. γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό ρόφημα
  • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή μέλι
  • 4 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο
  • Λίγο αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε καυτό νερό για μερικά λεπτά και τους σουρώνουμε.

2

Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τους χουρμάδες με το κακάο, την αγαύη, το γάλα μέχρι να πάρουμε μία ομοιόμορφη μους

3

Σε 2 ποτήρια σπάμε από 3 μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη, προσθέτουμε τη μους αβοκάντο και σπάμε μερικά ακόμα μιράντα από πάνω

Δείτε ακόμη

Banner for Μπουκιές με Μιράντα, άλειμμα σοκολάτας και μπανάνα

Μπουκιές με Μιράντα, άλειμμα σοκολάτας και μπανάνα

Banner for Μπισκοτογλυκό με μπανάνα και φυστικοβούτυρο

Μπισκοτογλυκό με μπανάνα και φυστικοβούτυρο