Trifle με Mιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη και μους αβοκάντο

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

10 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα 30% λιγότερη ζάχαρη

Υλικά

  • 70 γρ. μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη σπασμένα και ολόκληρα
  • 1️ ώριμο αβοκάντο
  • 9 αποξηραμένοι χουρμάδες
  • 2 κ.σ. γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό ρόφημα
  • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή μέλι
  • 4 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο
  • Λίγο αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε καυτό νερό για μερικά λεπτά και τους σουρώνουμε.

2

Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τους χουρμάδες με το κακάο, την αγαύη, το γάλα μέχρι να πάρουμε μία ομοιόμορφη μους

3

Σε 2 ποτήρια σπάμε από 3 μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη, προσθέτουμε τη μους αβοκάντο και σπάμε μερικά ακόμα μιράντα από πάνω