Τρενάκι με ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου

15 ΛΕΠΤΑ
4-6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα κλασικά

Υλικά

  • 60 γρ. μαργαρίνη
  • 800 γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 15 ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου
  • Φουντούκια
  • Φρούτα της αρεσκείας μας

Tip

Σας προτείνουμε να υπολογίσετε τον αριθμό των βαγονιών ανάλογα με τους καλεσμένους σας, χρησιμοποιώντας διαφορετικά φρούτα σε κάθε βαγόνι.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι 60 γρ. μαλακή μαργαρίνη μέσα σε 800 γρ. πραλίνας φουντουκιού.

2

Για να σχηματίσουμε κάθε βαγόνι από το τρενάκι, τοποθετούμε 5 μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου οριζόντια, το ένα δίπλα στο άλλο, φτιάχνοντας ένα ορθογώνιο.

3

Αλείφουμε τα 5 μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου της βάσης με λίγη κρέμα στο κάτω μέρος και τα κολλάμε στην πιατέλα μας. Απλώνουμε με ένα κουτάλι μια στρώση κρέμας από πάνω από τα μπισκότα. Επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία ακόμη 2 φορές.

4

Στην τρίτη στρώση κρέμας, τοποθετούμε τα μπισκότα για το επάνω μέρος των βαγονιών όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

5

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος για να φτιάξουμε τις λεπτομέρειες του βαγονιού όπως φαίνεται στη φωτογραφία, αλλά και Mini Γεμιστά Παπαδοπούλου για τις ρόδες.

6

Τελειώνουμε τοποθετώντας μερικά φουντούκια και φρέσκα φρούτα της αρεσκείας σας για διακόσμηση και επιπλέον γεύση στο γλυκό μας.

7

Διατηρούμε στο ψυγείο για 1 ημέρα.

Δείτε ακόμη

Banner for Ταρτάκια - φαντασματάκια με μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ και κρέμα σοκολάτα

Ταρτάκια - φαντασματάκια με μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ και κρέμα σοκολάτα

Banner for Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη

Σοκολατένια Gluten Free Granola με Μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη