Τρενάκι με ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Tip
Σας προτείνουμε να υπολογίσετε τον αριθμό των βαγονιών ανάλογα με τους καλεσμένους σας, χρησιμοποιώντας διαφορετικά φρούτα σε κάθε βαγόνι.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι 60 γρ. μαλακή μαργαρίνη μέσα σε 800 γρ. πραλίνας φουντουκιού.
Για να σχηματίσουμε κάθε βαγόνι από το τρενάκι, τοποθετούμε 5 μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου οριζόντια, το ένα δίπλα στο άλλο, φτιάχνοντας ένα ορθογώνιο.
Αλείφουμε τα 5 μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου της βάσης με λίγη κρέμα στο κάτω μέρος και τα κολλάμε στην πιατέλα μας. Απλώνουμε με ένα κουτάλι μια στρώση κρέμας από πάνω από τα μπισκότα. Επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία ακόμη 2 φορές.
Στην τρίτη στρώση κρέμας, τοποθετούμε τα μπισκότα για το επάνω μέρος των βαγονιών όπως φαίνεται στην φωτογραφία.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ΜΙΡΑΝΤΑ Παπαδοπούλου με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος για να φτιάξουμε τις λεπτομέρειες του βαγονιού όπως φαίνεται στη φωτογραφία, αλλά και Mini Γεμιστά Παπαδοπούλου για τις ρόδες.
Τελειώνουμε τοποθετώντας μερικά φουντούκια και φρέσκα φρούτα της αρεσκείας σας για διακόσμηση και επιπλέον γεύση στο γλυκό μας.
Διατηρούμε στο ψυγείο για 1 ημέρα.