Τιραμισού με Caprice

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

210 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Caprice με κρέμα φουντουκιού & κακάο

Υλικά

  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά), κρύα από το ψυγείο
  • 500 γρ. τυρί μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 500 γρCaprice Παπαδοπούλου

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ και την χτυπάμε να γίνει σαντιγί.

2

Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα.

3

Τέλος, προσθέτουμε το μασκαρπόνε και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή κρέμα.

4

Σε ένα ταψάκι με διαστάσεις 15 εκ. x 20 εκ. βάζουμε στη βάση τα Caprice.

5

Έπειτα, προσθέτουμε την μισή ποσότητα από την κρέμα και ισιώνουμε την επιφάνεια με μια μαρίζ (σπάτουλα σιλικόνης) ή ένα κουτάλι.

6

Έπειτα επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα Caprice και φτιάχνουμε ακόμα μια στρώση πάνω από την κρέμα.

7

Τέλος, προσθέτουμε τα υπόλοιπα Caprice.

8

Αφήνουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες να σφίξει καλά η κρέμα και να δέσουν οι στρώσεις. Ιδανικά το σερβίρουμε την επόμενη μέρα. 

Δείτε ακόμη

Banner for Βελούδινο και δροσερό

Βελούδινο και δροσερό "κέικ" σοκολάτας με Caprice Παπαδοπούλου

Banner for Εναλλακτικό Cheesecake Τορτίγιας με γιαούρτι

Εναλλακτικό Cheesecake Τορτίγιας με γιαούρτι