Τιραμισού με Caprice

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

210 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Caprice με κρέμα φουντουκιού & κακάο

Υλικά

  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά), κρύα από το ψυγείο
  • 500 γρ. τυρί μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 500 γρCaprice Παπαδοπούλου

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ και την χτυπάμε να γίνει σαντιγί.

2

Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα.

3

Τέλος, προσθέτουμε το μασκαρπόνε και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή κρέμα.

4

Σε ένα ταψάκι με διαστάσεις 15 εκ. x 20 εκ. βάζουμε στη βάση τα Caprice.

5

Έπειτα, προσθέτουμε την μισή ποσότητα από την κρέμα και ισιώνουμε την επιφάνεια με μια μαρίζ (σπάτουλα σιλικόνης) ή ένα κουτάλι.

6

Έπειτα επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα Caprice και φτιάχνουμε ακόμα μια στρώση πάνω από την κρέμα.

7

Τέλος, προσθέτουμε τα υπόλοιπα Caprice.

8

Αφήνουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες να σφίξει καλά η κρέμα και να δέσουν οι στρώσεις. Ιδανικά το σερβίρουμε την επόμενη μέρα.