Τάρτα με κρέμα μασκαρπόνε, φρούτα εποχής και Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

25 ΛΕΠΤΑ
10-12 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

Για την τάρτα

  • 2 πακέτα Πτι – Μπερ Παπαδοπούλου
  • 300 γρ. βούτυρο
  • 20 γρ. ρούμι (προαιρετικά)

Για την κρέμα

  • 225 γρ. μασκαρπόνε
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη

Για την γαρνιτούρα

  • Μπισκότα Πτι – Μπερ
  • σταφύλια
  • ροδάκινα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σπάμε τα μπισκότα Πτι – Μπερ στο μπλέντερ.

2

Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε τα μπισκότα Πτι – Μπερ (και το ρούμι).

3

Στρώνουμε το μείγμα σε ταρτιέρα 25 εκ. και τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει.

4

Χτυπάμε όλα τα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν.

5

Αφού παγώσει η τάρτα, απλώνουμε την κρέμα μασκαρπόνε με τη βοήθεια ενός κουταλιού.

6

Γαρνίρουμε με κομμάτια από μπισκότα Πτι – Μπερ, ροδάκινα και σταφύλια.

Δείτε ακόμη

Banner for Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ

Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ

Banner for Τούρτα με λεμόνι, μύρτιλο και Πτι-Μπερ

Τούρτα με λεμόνι, μύρτιλο και Πτι-Μπερ