Τάρτα γιαουρτιού με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου και ανανά

20 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

Για την τάρτα

  • 1 πακέτο Πτι – Μπερ Παπαδοπούλου των 225 g
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 100 g αγελαδινό βούτυρο

Για την κρέμα

  • 500 g γιαούρτι στραγγιστό χαμηλό σε λιπαρά
  • 200 g τυρί κρέμα χαμηλό σε λιπαρά
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

Για το γαρνίρισμα

  • 1 μικρή κονσέρβα ανανά ή ένας φρέσκος
  • 500 g ψιλοκομμένο αμύγδαλο (φιλέ)

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα βαθύ μπωλ ανακατεύουμε τα Πτι – Μπερ με τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και μετά τα στρώνουμε σε μια ταρτιέρα ή σε ταψάκι που έχουν στρώσει αντικολλητικό χαρτί.

2

Πιέζουμε καλά το μείγμα με τα χέρια μας μέσα στο σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

3

Σε ένα μπώλ βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα και τα ανακατεύουμε καλά.

4

Βγάζουμε την τάρτα από το ψυγείο και ρίχνουμε την κρέμα με ακανόνιστες κουταλιές μέχρι να σκεπάσουμε όλη την τάρτα.

5

Γαρνίρουμε με φέτες ανανά και με αμύγδαλο και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Δροσιστικό smoothie με Πτι Μπερ και κόκκινα φρούτα

Δροσιστικό smoothie με Πτι Μπερ και κόκκινα φρούτα

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με άλειμμα πραλίνας φουντουκιού, μπανάνα και φράουλα

Cream Crackers Παπαδοπούλου με άλειμμα πραλίνας φουντουκιού, μπανάνα και φράουλα