Τάρτα γιαουρτιού με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου και ανανά

20 ΛΕΠΤΑ
8 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

Για την τάρτα

  • 1 πακέτο Πτι – Μπερ Παπαδοπούλου των 225 g
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 100 g αγελαδινό βούτυρο

Για την κρέμα

  • 500 g γιαούρτι στραγγιστό χαμηλό σε λιπαρά
  • 200 g τυρί κρέμα χαμηλό σε λιπαρά
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

Για το γαρνίρισμα

  • 1 μικρή κονσέρβα ανανά ή ένας φρέσκος
  • 500 g ψιλοκομμένο αμύγδαλο (φιλέ)

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα βαθύ μπωλ ανακατεύουμε τα Πτι – Μπερ με τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και μετά τα στρώνουμε σε μια ταρτιέρα ή σε ταψάκι που έχουν στρώσει αντικολλητικό χαρτί.

2

Πιέζουμε καλά το μείγμα με τα χέρια μας μέσα στο σκεύος και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

3

Σε ένα μπώλ βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα και τα ανακατεύουμε καλά.

4

Βγάζουμε την τάρτα από το ψυγείο και ρίχνουμε την κρέμα με ακανόνιστες κουταλιές μέχρι να σκεπάσουμε όλη την τάρτα.

5

Γαρνίρουμε με φέτες ανανά και με αμύγδαλο και σερβίρουμε.