Τάρτα Φράουλας με Digestive Παπαδοπούλου
Από τη Madame Ginger
20 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τη Madame Ginger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Ζεσταίνουμε το μισό γάλα μαζί με το βούτυρο και τη βανίλια.
Παράλληλα σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τους κρόκους, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το μείγμα του μπολ στην κατσαρόλα με το γάλα και ανακατεύουμε ζωηρά με σύρμα, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει το μείγμα.
Μόλις πήξει το μείγμα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά το ανακάτεμα μέχρι να πήξει ελαφρώς. Μεταφέρουμε την κρέμα σε ατομικές ταρτιέρες και διακοσμούμε με τα μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου και τις φρέσκες φράουλες.