Τάρτα Φράουλας με Digestive Παπαδοπούλου

Image of author Madame Ginger

Από τη Madame Ginger

20 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Digestive Κλασικά

Υλικά

  • 1 πακέτο μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου
  • 2 κρόκους
  • 500 ml φρέσκο γάλα
  • 3 κ.σ. ζάχαρη
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 2 κ.σ. βούτυρο αγελαδικό
  • 1 βανίλια
  • Φρέσκες φράουλες

Εκτέλεση Συνταγής

1

Ζεσταίνουμε το μισό γάλα μαζί με το βούτυρο και τη βανίλια.

2

Παράλληλα σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τους κρόκους, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το μείγμα του μπολ στην κατσαρόλα με το γάλα και ανακατεύουμε ζωηρά με σύρμα, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει το μείγμα.

3

Μόλις πήξει το μείγμα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά το ανακάτεμα μέχρι να πήξει ελαφρώς. Μεταφέρουμε την κρέμα σε ατομικές ταρτιέρες και διακοσμούμε με τα μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου και τις φρέσκες φράουλες.

Δείτε ακόμη

Banner for New York Cheesecake με σοκολάτα και Digestive Παπαδοπούλου

New York Cheesecake με σοκολάτα και Digestive Παπαδοπούλου

Banner for Open sandwich με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα σε Ψωμί Γερμανικού τύπου

Open sandwich με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα σε Ψωμί Γερμανικού τύπου