Σοκολατένια τρουφάκια με Μιράντα Παπαδοπούλου

Image of author Niki's Food

Από την Niki's food

80 ΛΕΠΤΑ
20 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα κλασικά

Υλικά

  • 350 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 70 γρ. βούτυρο
  • 160 γρ. μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 150 γρ. κουβερτούρα
  • Τρούφα και ζάχαρη άχνη για την επικάλυψη

TIP

Τα συγκεκριμένα τρουφάκια διατηρούνται στο ψυγείο.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά.

2

Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σοκολάτα ψιλοκομμένη και το ξύσμα πορτοκάλι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και η σοκολάτα.

3

Στο μπλέντερ χτυπάμε 90γρ. από τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και τα προσθέτουμε στο μείγμα της σοκολάτας.

4

Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα 70γρ σπασμένα στο χέρι.

5

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.

6

Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και αρχίζουμε να το πλάθουμε μπαλάκια.

7

Περνάμε τα μισά από την τρούφα και τα άλλα μισά από την άχνη.

Δείτε ακόμη

Banner for Καλαθάκι από Μιράντα με γιαούρτι και φρούτα

Καλαθάκι από Μιράντα με γιαούρτι και φρούτα

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο