Σοκολατένια τρουφάκια με Μιράντα Παπαδοπούλου
Από την Niki's food
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Niki's food
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Τα συγκεκριμένα τρουφάκια διατηρούνται στο ψυγείο.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σοκολάτα ψιλοκομμένη και το ξύσμα πορτοκάλι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και η σοκολάτα.
Στο μπλέντερ χτυπάμε 90γρ. από τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και τα προσθέτουμε στο μείγμα της σοκολάτας.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα 70γρ σπασμένα στο χέρι.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.
Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και αρχίζουμε να το πλάθουμε μπαλάκια.
Περνάμε τα μισά από την τρούφα και τα άλλα μισά από την άχνη.