Σοκολατένια τρουφάκια με Μιράντα Παπαδοπούλου

Image of author Niki's Food

Από την Niki's food

80 ΛΕΠΤΑ
20 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Μιράντα κλασικά

Υλικά

  • 350 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 70 γρ. βούτυρο
  • 160 γρ. μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 150 γρ. κουβερτούρα
  • Τρούφα και ζάχαρη άχνη για την επικάλυψη

TIP

Τα συγκεκριμένα τρουφάκια διατηρούνται στο ψυγείο.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά.

2

Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σοκολάτα ψιλοκομμένη και το ξύσμα πορτοκάλι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και η σοκολάτα.

3

Στο μπλέντερ χτυπάμε 90γρ. από τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και τα προσθέτουμε στο μείγμα της σοκολάτας.

4

Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα 70γρ σπασμένα στο χέρι.

5

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.

6

Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και αρχίζουμε να το πλάθουμε μπαλάκια.

7

Περνάμε τα μισά από την τρούφα και τα άλλα μισά από την άχνη.

Δείτε ακόμη

Banner for Ταρτάκια - φαντασματάκια με μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ και κρέμα σοκολάτα

Ταρτάκια - φαντασματάκια με μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ και κρέμα σοκολάτα

Banner for Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες

Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες