Σοκολατάκια μπανάνας Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

30 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 1 πακέτο Πτι – Μπερ Παπαδοπούλου
  • 200 γρ. μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
  • 200 γρ. βανίλια (υποβρύχιο)
  • 2 μονές δόσεις espresso
  • 1 μπανάνα
  • 250 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει.

2

Προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

3

Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα προσθέτουμε τις δόσεις του espresso.

4

Βγάζουμε από το μίξερ και ανακατεύουμε στην κρέμα τη μπανάνα κομμένη σε κύβους και το 1/2 των μπισκότων Πτι – Μπερ, που έχουμε σπάσει με τη βοήθεια ενός πλάστη.

5

Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μείγμα επάνω σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο και παγώνουμε στην κατάψυξη.

6

Παράλληλα λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.

7

Πλάθουμε στρογγυλά τα παγωμένα πλέον σοκολατάκια.

8

Απλώνουμε σοκολάτα με το ένα χέρι και με το άλλο «τυλίγουμε» στο υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο Πτι – Μπερ. Διατηρούμε στο ψυγείο.