Σοκολατάκια μπανάνας Πτι Μπερ Παπαδοπούλου
30 ΛΕΠΤΑ
16 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα προσθέτουμε τις δόσεις του espresso.
Βγάζουμε από το μίξερ και ανακατεύουμε στην κρέμα τη μπανάνα κομμένη σε κύβους και το 1/2 των μπισκότων Πτι – Μπερ, που έχουμε σπάσει με τη βοήθεια ενός πλάστη.
Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μείγμα επάνω σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο και παγώνουμε στην κατάψυξη.
Παράλληλα λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Πλάθουμε στρογγυλά τα παγωμένα πλέον σοκολατάκια.
Απλώνουμε σοκολάτα με το ένα χέρι και με το άλλο «τυλίγουμε» στο υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο Πτι – Μπερ. Διατηρούμε στο ψυγείο.