Σάντουιτς με Mανιτάρια και Τοστ Γεύση2 Παπαδοπούλου Σίτου
Από τη Madame Ginger
25 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τη Madame Ginger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά με 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο. Το αφήνουμε να κάψει σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Σοτάρουμε ανακατεύοντας και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά που θα βγάλουν. Προσθέτουμε το μέλι και το θυμάρι, αφήνουμε άλλο 1 λεπτό και αφαιρούμε από τη φωτιά.
Απλώνουμε σε μια πιατέλα τις 4 φέτες Τοστ Γεύση2 Σίτου και μοιράζουμε τα μανιτάρια.
Μοιράζουμε και το τυρί.
Κλείνουμε με τις υπόλοιπες 4 φέτες Τοστ Γεύση2 Σίτου και σερβίρουμε.