Σαλάτα με ψητά ντοματίνια και ανθότυρο σε KRISPIES με σουσάμι

15 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of KRISPIES με σουσάμι

Υλικά

  •  Krispies ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με σουσάμι για το σερβίρισμα
  •  500 γρ. ντοματίνια
  •  200 γρ. ανθότυρο
  •  2 κουτ. γλυκού θυμάρι
  •  2 κουτ. γλυκού βασιλικός
  •  1 κουτ. σούπας ζάχαρη
  •  16 καππαρόφυλλα
  •  ελαιόλαδο
  •  ξίδι μπαλσάμικο
  •  αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.

2

Τα αλατίζουμε και τα πασπαλίζουμε με τη μισή ποσότητα θυμαριού και βασιλικού, τη ζάχαρη και 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο.

3

Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 °C για 12 λεπτά.

4

Αλατοπιπερώνουμε το ανθότυρο, ρίχνετε το υπόλοιπο θυμάρι και βασιλικό και το πλάθουμε σε μικρές μπάλες.

5

Ανακατεύουμε τα ψημένα ντοματίνια με τις μπάλες του ανθότυρου, τα καππαρόφυλλα, 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και 2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο και σερβίρουμε στα Krispies ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με σουσάμι, σαν μπρουσκέτες.

Δείτε ακόμη

Banner for Ντιπ πικάντικης φέτας σε KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι

Ντιπ πικάντικης φέτας σε KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο