Σαλάτα με ψητά ντοματίνια και ανθότυρο σε KRISPIES με σουσάμι
15 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Τα αλατίζουμε και τα πασπαλίζουμε με τη μισή ποσότητα θυμαριού και βασιλικού, τη ζάχαρη και 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 °C για 12 λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε το ανθότυρο, ρίχνετε το υπόλοιπο θυμάρι και βασιλικό και το πλάθουμε σε μικρές μπάλες.
Ανακατεύουμε τα ψημένα ντοματίνια με τις μπάλες του ανθότυρου, τα καππαρόφυλλα, 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και 2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο και σερβίρουμε στα Krispies ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με σουσάμι, σαν μπρουσκέτες.