Ντιπ πικάντικης φέτας σε KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι 20 ΛΕΠΤΑ 6 ΑΤΟΜΑ 5-10 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 1 συσκευασία Παπαδοπούλου Krispies με σουσάμι 2 πιπεριές Φλωρίνης (ψητές ή σε βάζο) 500 γρ. φέτα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.γ. πάπρικα Εκτέλεση Συνταγής 1 Θρυμματίζουμε τη φέτα σε μπολ. 2 Ψιλοκόβουμε τις κόκκινες πιπεριές και το σκόρδο. Τα προσθέτουμε στο μπολ. 3 Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και την πάπρικα. Ανακατεύουμε καλά με πιρούνι. 4 Αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να σερβίρουμε. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Σαλάτα με baby φύλλα, ντοματίνια και KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες x
Δείτε ακόμη Σαλάτα με baby φύλλα, ντοματίνια και KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες