Ντιπ πικάντικης φέτας σε KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι

20 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of KRISPIES με σουσάμι

Υλικά

  • 1 συσκευασία Παπαδοπούλου Krispies με σουσάμι
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης (ψητές ή σε βάζο)
  • 500 γρ. φέτα
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. πάπρικα

Εκτέλεση Συνταγής

1

Θρυμματίζουμε τη φέτα σε μπολ.

2

Ψιλοκόβουμε τις κόκκινες πιπεριές και το σκόρδο. Τα προσθέτουμε στο μπολ.

3

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και την πάπρικα. Ανακατεύουμε καλά με πιρούνι.

4

Αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Σαλάτα με baby φύλλα, ντοματίνια και KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι

Σαλάτα με baby φύλλα, ντοματίνια και KRISPIES Παπαδοπούλου με σουσάμι

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο