Σαλάτα με κινόα, πιπεριές Φλωρίνης και Cream Crackers με β-γλυκάνη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε 3 φλιτζάνια νερό, αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
Όταν το νερό αρχίσει να βράζει ρίχνουμε την κινόα και την αφήνουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας λίγο για να μην κολλάει.
Στη συνέχεια ξεπλένουμε την κινόα με άφθονο νερό και την αφήνουμε να στραγγίσει και να κρυώσει.
Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε την κινόα και προσθέτουμε την πιπεριά, το κουκουνάρι και το μαϊντανό.
Σε ένα μπολάκι χτυπάμε μαζί αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, σκόρδο και ξύδι.
Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Ιδανικά, βάζουμε τη σαλάτα μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 1/2 ώρα προτού σερβίρουμε.
Ρίχνουμε στη σαλάτα μας «σπασμένα» τα Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και σερβίρουμε.