Σαλάτα με κινόα, πιπεριές Φλωρίνης και Cream Crackers με β-γλυκάνη

50 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη

Υλικά

  • 8 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη
  • 1 φλιτζάνι κινόα
  • 3 φλιτζάνια νερό
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
  • 3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι (αν θέλετε καβουρδισμένο)
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε 3 φλιτζάνια νερό, αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.

2

Όταν το νερό αρχίσει να βράζει ρίχνουμε την κινόα και την αφήνουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας λίγο για να μην κολλάει.

3

Στη συνέχεια ξεπλένουμε την κινόα με άφθονο νερό και την αφήνουμε να στραγγίσει και να κρυώσει.

4

Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ψιλοκόβουμε.

5

Σε ένα μπολ τοποθετούμε την κινόα και προσθέτουμε την πιπεριά, το κουκουνάρι και το μαϊντανό.

6

Σε ένα μπολάκι χτυπάμε μαζί αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, σκόρδο και ξύδι.

7

Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.

8

Ιδανικά, βάζουμε τη σαλάτα μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 1/2 ώρα προτού σερβίρουμε.

9

Ρίχνουμε στη σαλάτα μας «σπασμένα» τα Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και σερβίρουμε.

Δείτε ακόμη

Banner for Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο

Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο

Banner for Γλυκό σνακ με Cream Crackers με β-γλυκάνη και ταχίνι

Γλυκό σνακ με Cream Crackers με β-γλυκάνη και ταχίνι