Cream Crackers Παπαδοπούλου με τόνο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και καπαρόφυλλα 5 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 5 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη Μία κονσέρβα τόνο σε ελαιόλαδο ή νερό 2 μικρά αγγουράκια κομμένα σε φετούλες 2 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 50g καπαρόφυλλα Εκτέλεση Συνταγής 1 Ανακατεύουμε απαλά τον τόνο με το κρεμμυδάκι και τα τοποθετούμε πάνω στα Cream Crackers. 2 Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα αγγουράκια και τα καπαρόφυλλα. 3 Ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με ταχίνι σοκολάτας, καρύδια και φλέικς μαύρης σοκολάτας Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με ταχίνι σοκολάτας, καρύδια και φλέικς μαύρης σοκολάτας Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο