Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο 5 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 1 συσκευασία (185 γρ.) Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη & Β’-Γλυκάνη Κατίκι Καρότο Ρίγανη Εκτέλεση Συνταγής 1 Απλώνουμε πάνω σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου μία κουταλιά κατίκι. 2 Κόβουμε σε λεπτές φέτες το καρότο και τις τοποθετούμε από πάνω. 3 Ρίχνουμε λίγη ρίγανη. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με τόνο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και καπαρόφυλλα Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με τόνο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και καπαρόφυλλα Τορτίγιες με ταχίνι σοκολάτας και μπανάνες