Πρωινός γλυκός συνδυασμός με Cream Crackers , φιστικοβούτυρο και μήλο 5 ΛΕΠΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ 5-10 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 1 συσκευασία (140 γρ.) Cream Crackers Παπαδοπούλου Φυστικοβούτυρο 1 μήλο Λίγη κανέλα Εκτέλεση Συνταγής 1 Απλώνουμε πάνω σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου μια κουταλιά φυστικοβούτυρο. 2 Κόβουμε σε λεπτές φέτες το μήλο και τις τοποθετούμε πάνω σε κάθε Cream Cracker Παπαδοπούλου. 3 Ρίχνουμε λίγη κανέλα Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια x
Δείτε ακόμη Cream Crackers Παπαδοπούλου με κρέμα βανίλιας, φουντούκια, σοκολάτα και κανέλα Cream Crackers Παπαδοπούλου με ρικότα και φρέσκα πολύχρωμα σταφύλια