Πουτίγκα με Πολυδημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου με muesli

Image of author Μάνος Δημητρούλης

Από τον Μάνο Δημητρούλη
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

10 ΛΕΠΤΑ
1 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli

Υλικά

  • 3 σπασμένα μπισκότα Πολυδημητριακά με muesli
  • 130 ml γάλα αμυγδάλου (ή άλλο φυτικό γάλα)
  • 15 γρ. σπόροι chia
  • 1 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο
  • 1 κ.σ. μέλι (ή σιρόπι αγαύης)
  • 1 κ.σ. φιστικοβούτυρο
  • 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 5-6 στραγόνες μαύρης σοκολάτας

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σπάμε τα Πολυδημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου με muesli σε κομμάτια και τα ρίχνουμε σε ένα βαζάκι ή μπολ.

2

Ρίχνουμε το γάλα, τους σπόρους chia, το κακάο, το μέλι και ανακατεύουμε.

3

Βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες ή για όλο το βράδυ.

4

Αφαιρούμε από το ψυγείο προσθέτουμε άλλο ένα Πολυδημητριακό μπισκότο Παπαδοπούλου με muesli σπασμένο, το γιαούρτι, το φιστικοβούτυρο και τις σταγόνες σοκολάτας.

Δείτε ακόμη

Banner for Πανακότα με γιαούρτι και ΠολυΔημητριακά με Muesli

Πανακότα με γιαούρτι και ΠολυΔημητριακά με Muesli

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο