Κρέπες γεμιστές με ταχίνι, κακάο, ράσμπερι και ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Για τη γέμιση
Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο 3 ώρες πριν φτιάξουμε τις κρέπες ή εναλλακτικά το λιώνουμε σε ένα μπρίκι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά με ένα αυγοδάρτη. Βάζουμε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Μόλις πάρει θερμοκρασία ρίχνουμε μία κουτάλα από το μείγμα στο τηγάνι και το απλώνουμε καλά με την κάτω πλευρά της κουτάλας. Μόλις πάρει χρώμα γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά.
Επαναλαμβάνουμε για όλη τη ζύμη. Διατηρούμε τις κρέπες μέσα σε μια καθαρή, νωπή, βαμβακερή πετσέτα για να μην χάνουν την υγρασία τους.
Για το σερβίρισμα
Καλύπτουμε την επιφάνεια της κρέπας με ταχίνι κακάο.
Σπάμε τα ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli σε μεγάλα κομμάτια.
Προσθέτουμε ράσμπερι, διπλώνουμε την κάθε κρέπα στη μέση και σερβίρουμε.