Κρέπες γεμιστές με ταχίνι, κακάο, ράσμπερι και ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

40 ΛΕΠΤΑ
2 ΑΤΟΜΑ
<5 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli

Υλικά

  • 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 
  • 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 400 γρ. γάλα φρέσκο
  • κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

Για τη γέμιση  

  • 1 συσκευασία ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli 
  • 100 γρ. ταχίνι κακάο 
  • 100 γρράσμπερι 

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο 3 ώρες πριν φτιάξουμε τις κρέπες ή εναλλακτικά το λιώνουμε σε ένα μπρίκι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.

2

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά με ένα αυγοδάρτη. Βάζουμε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

3

Μόλις πάρει θερμοκρασία ρίχνουμε μία κουτάλα από το μείγμα στο τηγάνι και το απλώνουμε καλά με την κάτω πλευρά της κουτάλας. Μόλις πάρει χρώμα γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά.

4

Επαναλαμβάνουμε για όλη τη ζύμη. Διατηρούμε τις κρέπες μέσα σε μια καθαρή, νωπή, βαμβακερή πετσέτα για να μην χάνουν την υγρασία τους. 

5

Για το σερβίρισμα 

Καλύπτουμε την επιφάνεια της κρέπας με ταχίνι κακάο. 

6

Σπάμε τα ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli σε μεγάλα κομμάτια. 

7

Προσθέτουμε ράσμπερι, διπλώνουμε την κάθε κρέπα στη μέση και σερβίρουμε.