Πλατό τυριών και αλλαντικών Ελληνικής προέλευσης, με ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ Παπαδοπούλου με χαρούπι 10 ΛΕΠΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ <5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά 1 πακέτο ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ Παπαδοπούλου με χαρούπι 100 γρ τυρί κοφινάκι 100 γρ γραβιέρα Κρήτης με μπούκοβο 100 γρ κατσικίσιο ελληνικό τυρί τύπου ροκφορ απο τη Μακεδονία 8 φέτες προσούτο Ευρυτανίας 8 φέτες σαλάμι αέρος 8 αποξηραμένα βερίκοκα 8 καρύδια ψίχα 1 μικρό τσαμπί κόκκινο σταφύλι 4 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα ή chutney Εκτέλεση Συνταγής 1 Σε ένα μπωλ σερβίρετε τη μαρμελάδα φράουλα και την τοποθετείτε στη μέση του πλατώ. 2 Τοποθετείτε περιφερειακά τα ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ Παπαδοπούλου με χαρούπι, τα τυριά, τα καρύδια, τα αποξηραμένα βερίκοκα, τα αλλαντικά και το σταφύλι. Μοιραστείτε το FacebookPinterestTwitterLinkedin Δείτε ακόμη Πιατέλα με λαχανικά, διάφορα dips και ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ Παπαδοπούλου χαρούπι x