Πιτσάκια με λαχανικά και Cream Crackers με β-γλυκάνη

25 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη

Υλικά

  • 10 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη
  • 1 μέτρια ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • 150γρ. φέτα (κατά προτίμηση χαμηλών λιπαρών) τριμμένη με το χέρι
  • 1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 1/2 φλιτζάνι ελιές μαύρες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
  • 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κυβάκια
  • 4 μέτρια λευκά μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την ντομάτα, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.

2

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

3

Παίρνουμε τα Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και απλώνουμε το μείγμα της ντομάτας στη μία πλευρά.

4

Στη συνέχεια τοποθετούμε την πιπεριά, λίγες ελιές, λίγα μανιτάρια και από πάνω προσθέτουμε τη φέτα.

5

Τοποθετούμε τα πιτσάκια μας σε ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά.

Δείτε ακόμη

Banner for Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο

Υγιεινό γεύμα με Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη & Β’–γλυκάνη, κατίκι και καρότο

Banner for Γλυκό σνακ με Cream Crackers με β-γλυκάνη και ταχίνι

Γλυκό σνακ με Cream Crackers με β-γλυκάνη και ταχίνι