Πιτσάκια με λαχανικά και Cream Crackers με β-γλυκάνη

25 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη

Υλικά

  • 10 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη
  • 1 μέτρια ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • 150γρ. φέτα (κατά προτίμηση χαμηλών λιπαρών) τριμμένη με το χέρι
  • 1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 1/2 φλιτζάνι ελιές μαύρες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
  • 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κυβάκια
  • 4 μέτρια λευκά μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την ντομάτα, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.

2

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

3

Παίρνουμε τα Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και απλώνουμε το μείγμα της ντομάτας στη μία πλευρά.

4

Στη συνέχεια τοποθετούμε την πιπεριά, λίγες ελιές, λίγα μανιτάρια και από πάνω προσθέτουμε τη φέτα.

5

Τοποθετούμε τα πιτσάκια μας σε ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά.

Δείτε ακόμη

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με τόνο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και καπαρόφυλλα

Cream Crackers Παπαδοπούλου με τόνο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμυδάκι και καπαρόφυλλα

Banner for Cream Crackers Παπαδοπούλου με ταχίνι σοκολάτας, καρύδια και φλέικς μαύρης σοκολάτας

Cream Crackers Παπαδοπούλου με ταχίνι σοκολάτας, καρύδια και φλέικς μαύρης σοκολάτας