Πιτσάκια με λαχανικά και Cream Crackers με β-γλυκάνη
25 ΛΕΠΤΑ
10 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την ντομάτα, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Παίρνουμε τα Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και απλώνουμε το μείγμα της ντομάτας στη μία πλευρά.
Στη συνέχεια τοποθετούμε την πιπεριά, λίγες ελιές, λίγα μανιτάρια και από πάνω προσθέτουμε τη φέτα.
Τοποθετούμε τα πιτσάκια μας σε ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά.