Πανακότα με γιαούρτι και ΠολυΔημητριακά με Muesli

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

210 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli

Υλικά

  • 1 συσκευασία μπισκότα ΠολυΔημητριακά Παπαδοπούλου muesli
  • 350 γρ. γιαούρτι
  • 150 γρ. γάλα
  • 6 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 20 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 3 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βγάζουμε από τη συσκευασία 4 μπισκότα ΠολυΔημητριακά Παπαδοπούλου και τα κρατάμε στην άκρη για τη διακόσμηση.

2

Βάζουμε τα υπόλοιπα στον κάδο του μπλέντερ και τα χτυπάμε.

3

Τα μεταφέρουμε σε 4 ποτήρια και τα μοιράζουμε στη βάση τους.

4

Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνες σε παγωμένο νερό να μουλιάσουν για 5-10 λεπτά.

5

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Μόλις ζεσταθεί και αρχίσει να βράζει αφαιρούμε από τη φωτιά.

6

Σουρώνουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα μεταφέρουμε στο κατσαρολάκι.

7

Χτυπάμε καλά με ένα αυγοδάρτη.

8

Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 4-6 λεπτά.

9

Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.

10

Μεταφέρουμε και ισομοιράζουμε στα ποτήρια μας.

11

Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν για 3 ώρες.

12

Έπειτα, διακοσμούμε με τα μπισκότα ΠολυΔημητριακά Παπαδοπούλου και προαιρετικά προσθέτουμε από μια φράουλα.

Δείτε ακόμη

Banner for Κρέπες γεμιστές με ταχίνι, κακάο, ράσμπερι και ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli

Κρέπες γεμιστές με ταχίνι, κακάο, ράσμπερι και ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli

Banner for Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ

Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ