Πανακότα με γιαούρτι και ΠολυΔημητριακά με Muesli

Image of author Γαβριήλ Νικολαΐδης

Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

210 ΛΕΠΤΑ
4 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού με 4 δημητριακά & muesli

Υλικά

  • 1 συσκευασία μπισκότα ΠολυΔημητριακά Παπαδοπούλου muesli
  • 350 γρ. γιαούρτι
  • 150 γρ. γάλα
  • 6 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 20 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 3 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση Συνταγής

1

Βγάζουμε από τη συσκευασία 4 μπισκότα ΠολυΔημητριακά Παπαδοπούλου και τα κρατάμε στην άκρη για τη διακόσμηση.

2

Βάζουμε τα υπόλοιπα στον κάδο του μπλέντερ και τα χτυπάμε.

3

Τα μεταφέρουμε σε 4 ποτήρια και τα μοιράζουμε στη βάση τους.

4

Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνες σε παγωμένο νερό να μουλιάσουν για 5-10 λεπτά.

5

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Μόλις ζεσταθεί και αρχίσει να βράζει αφαιρούμε από τη φωτιά.

6

Σουρώνουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα μεταφέρουμε στο κατσαρολάκι.

7

Χτυπάμε καλά με ένα αυγοδάρτη.

8

Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 4-6 λεπτά.

9

Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.

10

Μεταφέρουμε και ισομοιράζουμε στα ποτήρια μας.

11

Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν για 3 ώρες.

12

Έπειτα, διακοσμούμε με τα μπισκότα ΠολυΔημητριακά Παπαδοπούλου και προαιρετικά προσθέτουμε από μια φράουλα.

Δείτε ακόμη

Banner for Πουτίγκα με Πολυδημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου με muesli

Πουτίγκα με Πολυδημητριακά μπισκότα Παπαδοπούλου με muesli

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο