Πανακότα με γιαούρτι και ΠολυΔημητριακά με Muesli
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Βγάζουμε από τη συσκευασία 4 μπισκότα ΠολυΔημητριακά Παπαδοπούλου και τα κρατάμε στην άκρη για τη διακόσμηση.
Βάζουμε τα υπόλοιπα στον κάδο του μπλέντερ και τα χτυπάμε.
Τα μεταφέρουμε σε 4 ποτήρια και τα μοιράζουμε στη βάση τους.
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνες σε παγωμένο νερό να μουλιάσουν για 5-10 λεπτά.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Μόλις ζεσταθεί και αρχίσει να βράζει αφαιρούμε από τη φωτιά.
Σουρώνουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα μεταφέρουμε στο κατσαρολάκι.
Χτυπάμε καλά με ένα αυγοδάρτη.
Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 4-6 λεπτά.
Προσθέτουμε το μέλι και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε και ισομοιράζουμε στα ποτήρια μας.
Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν για 3 ώρες.
Έπειτα, διακοσμούμε με τα μπισκότα ΠολυΔημητριακά Παπαδοπούλου και προαιρετικά προσθέτουμε από μια φράουλα.