Νόστιμα Pancakes με Cream Crackers
Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Υλικά για γαρνιτούρα
Πηγή: diatrofi.gr
Σε ένα μπολ πολτοποιούμε την μπανάνα με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια και τα χτυπάμε με σύρμα.
Με τα χέρια μας τρίβουμε τα Cream Crackers Παπαδοπούλου ώστε να γίνουν σκόνη αλλά να μείνουν και κομματάκια και τα προσθέτουμε στο μίγμα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε για 5 λεπτά να ξεκουραστεί.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί βάζουμε μια ποσότητα ζύμης ώστε να χωρέσουν 3 μέτρια pancake.
Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Όταν δούμε φουσκάλες στην επιφάνεια γυρίζουμε προσεκτικά και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα 3.
Γαρνίρουμε με μέλι και φυστικοβούτυρο ή ταχίνι και φρέσκα φρούτα.