Μπουκιές cheesecake με μπισκότα Πτι Μπερ

Image of author Χριστίνα Φώτη

Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger

120 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 6 μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου αλεσμένα σε σκόνη
  • 200 γρ. τυρί κρέμα (2 ώρες εκτός ψυγείου)
  • 2 γεμάτες κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη καρύδας
  • 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 κουταλιές σούπας καρύδια χοντροκομμένα
  • 2 κουταλιές σούπας αμύγδαλα χοντροκομμένα
  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 2 κουταλιές σούπας βούτυρο κακάο ή λάδι καρύδας

Πηγή: diatrofi.gr

Εκτέλεση Συνταγής

1

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη καρύδας και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν και να ενωθούν.

2

Προσθέτουμε το γιαούρτι και τη βανίλια και τα χτυπάμε για λίγο.

3

Σ’ αυτό το μίγμα προσθέτουμε τους χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς και τα τριμμένα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μαρίζ.

4

Παίρνουμε 1 κουταλιά από το μίγμα και με τη βοήθεια ενός άλλου κουταλιού κάνουμε μια οβάλ μπουκιά και την αφήνουμε πάνω σε μία λαδόκολλα.

5

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να σφίξουν. Λιώνουμε σε μία μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο κακάο ή το λάδι καρύδας και αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία.

6

Χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια, βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα μια, μια τις μπουκίτσες και τις βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει η σοκολάτα.

Δείτε ακόμη

Banner for Πρωινό Smoothie με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Πρωινό Smoothie με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο