Μπουκιές cheesecake με μπισκότα Πτι Μπερ
Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Πηγή: diatrofi.gr
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη καρύδας και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν και να ενωθούν.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τη βανίλια και τα χτυπάμε για λίγο.
Σ’ αυτό το μίγμα προσθέτουμε τους χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς και τα τριμμένα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μαρίζ.
Παίρνουμε 1 κουταλιά από το μίγμα και με τη βοήθεια ενός άλλου κουταλιού κάνουμε μια οβάλ μπουκιά και την αφήνουμε πάνω σε μία λαδόκολλα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να σφίξουν. Λιώνουμε σε μία μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο κακάο ή το λάδι καρύδας και αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία.
Χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια, βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα μια, μια τις μπουκίτσες και τις βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει η σοκολάτα.