Μπουκιές cheesecake με μπισκότα Πτι Μπερ

Image of author Χριστίνα Φώτη

Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger

120 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 6 μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου αλεσμένα σε σκόνη
  • 200 γρ. τυρί κρέμα (2 ώρες εκτός ψυγείου)
  • 2 γεμάτες κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη καρύδας
  • 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 κουταλιές σούπας καρύδια χοντροκομμένα
  • 2 κουταλιές σούπας αμύγδαλα χοντροκομμένα
  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 2 κουταλιές σούπας βούτυρο κακάο ή λάδι καρύδας

Πηγή: diatrofi.gr

Εκτέλεση Συνταγής

1

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη καρύδας και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν και να ενωθούν.

2

Προσθέτουμε το γιαούρτι και τη βανίλια και τα χτυπάμε για λίγο.

3

Σ’ αυτό το μίγμα προσθέτουμε τους χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς και τα τριμμένα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μαρίζ.

4

Παίρνουμε 1 κουταλιά από το μίγμα και με τη βοήθεια ενός άλλου κουταλιού κάνουμε μια οβάλ μπουκιά και την αφήνουμε πάνω σε μία λαδόκολλα.

5

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να σφίξουν. Λιώνουμε σε μία μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο κακάο ή το λάδι καρύδας και αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία.

6

Χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια, βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα μια, μια τις μπουκίτσες και τις βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει η σοκολάτα.

Δείτε ακόμη

Banner for Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ

Τούρτα με κρέμα ricotta, ροδάκινο, βατόμουρο και Πτι-Μπερ

Banner for Παγωτό parfait σοκολάτα με βύσσινο και Πτι-Μπερ σε σάντουιτς

Παγωτό parfait σοκολάτα με βύσσινο και Πτι-Μπερ σε σάντουιτς