Μπισκοτοχαλβάς με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου

15 ΛΕΠΤΑ
25 ΑΤΟΜΑ
>10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ με αλεύρι ολικής άλεσης

Υλικά

  • 1 πακέτο ΠΤΙ ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου Ολικής Άλεσης (καλά σπασμένα)
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 400 γρ. ταχίνι
  • 50 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 150 γρ. μέλι θυμαρίσιο
  • 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης
  • 150 γρ. αποξηραμένα cranberries
  • 100 γρ. ψημένο σουσάμι

TIP

Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά είδη σοκολάτας και διαφορετικούς ξηρούς καρπούς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Εκτέλεση Συνταγής

1

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε το ταχίνι.

2

Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί και συμπληρώνουμε το βούτυρο. Αφού λιώσει, ενσωματώνουμε στο μείγμα μας και το μέλι.

3

Αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ, όπου μπορούμε να ανακατέψουμε με άνεση τα ξηρά υλικά της συνταγής μας, δηλαδή τα μπισκότα, τα ωμά φιστίκια Αιγίνης και τα cranberries.

4

Στρώνουμε μεμβράνη σε μια μεγάλη μακρόστενη φόρμα κέικ (ή δύο μικρές).

5

Αδειάζουμε το χαλβαδένιο μείγμα και πατάμε να μην αφήσει κενά αέρος ανάμεσα στα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει.

6

Αφού ξεφορμάρουμε, πασπαλίζουμε το ψημένο σουσάμι σε όλη την επιφάνεια και κόβουμε σε φέτες.

 

Δείτε ακόμη

Banner for Παγωτίνια σάντουιτς με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου ολικής άλεσης

Παγωτίνια σάντουιτς με Πτι Μπερ Παπαδοπούλου ολικής άλεσης

Banner for KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο

KRISPIES Παπαδοπούλου με χαρούπι, vegan ‘τυρί’ κρέμα με κάσιους και αβοκάντο, αγγούρι, λεμόνι και μπούκοβο