Μπάρες με μπισκότα Πτι Μπερ και φιστικοβούτυρο

Image of author Χριστίνα Φώτη

Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger

120 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 16 μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 250 γρ. φιστικοβούτυρο (κρεμώδες και ανάλατο)
  • 4 κουταλιές σούπας μέλι
  • 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 50γρ. μαρμελάδα κόκκινων φρούτων
  • 50 γρ. κουβερτούρα
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο κακάο ή λάδι καρύδας
  • λίγα αλατισμένα φιστίκια

Πηγή: diatrofi.gr

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το φιστικοβούτυρο με το μέλι, τη βανίλια και το αλάτι.

2

Σε μια στενόμακρη φόρμα 25×12 εκατοστά στρώνουμε διάφανη μεμβράνη και απλώνουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου. Απλώνουμε μια στρώση από το μίγμα του φιστικοβούτυρου (το 1/3) και επαναλαμβάνουμε με μια στρώση από τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου και από το μίγμα του φιστικοβούτυρου άλλες δύο φορές.

3

Πάνω από την τελευταία στρώση απλώνουμε τη μαρμελάδα.

4

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο κακάο και αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία και περιχύνουμε πάνω από τη μαρμελάδα

5

Τέλος, πάνω από τη σοκολάτα βάζουμε τα αλατισμένα φιστίκια.

6

Το αφήνουμε να κρυώσει καλά στο ψυγείο, μετά το αφαιρούμε με τη βοήθεια της μεμβράνης το κόβουμε σε μερί