Μπάρες με μπισκότα Πτι Μπερ και φιστικοβούτυρο

Image of author Χριστίνα Φώτη

Από την Χριστίνα Φώτη
Food blogger

120 ΛΕΠΤΑ
6 ΑΤΟΜΑ
5-10 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Product Image of Πτι-Μπερ Κλασικά

Υλικά

  • 16 μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 250 γρ. φιστικοβούτυρο (κρεμώδες και ανάλατο)
  • 4 κουταλιές σούπας μέλι
  • 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 50γρ. μαρμελάδα κόκκινων φρούτων
  • 50 γρ. κουβερτούρα
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο κακάο ή λάδι καρύδας
  • λίγα αλατισμένα φιστίκια

Πηγή: diatrofi.gr

Εκτέλεση Συνταγής

1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το φιστικοβούτυρο με το μέλι, τη βανίλια και το αλάτι.

2

Σε μια στενόμακρη φόρμα 25×12 εκατοστά στρώνουμε διάφανη μεμβράνη και απλώνουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου. Απλώνουμε μια στρώση από το μίγμα του φιστικοβούτυρου (το 1/3) και επαναλαμβάνουμε με μια στρώση από τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου και από το μίγμα του φιστικοβούτυρου άλλες δύο φορές.

3

Πάνω από την τελευταία στρώση απλώνουμε τη μαρμελάδα.

4

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο κακάο και αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία και περιχύνουμε πάνω από τη μαρμελάδα

5

Τέλος, πάνω από τη σοκολάτα βάζουμε τα αλατισμένα φιστίκια.

6

Το αφήνουμε να κρυώσει καλά στο ψυγείο, μετά το αφαιρούμε με τη βοήθεια της μεμβράνης το κόβουμε σε μερί

Δείτε ακόμη

Banner for Τούρτα με μους καφέ και σοκολάτας

Τούρτα με μους καφέ και σοκολάτας

Banner for Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα

Πανεύκολα κρουασάν με μπανάνα και Γεμιστά σοκολάτα